+86-373-5861688

Neem contact op met ons

Xinxiang Changling Metal Products Co., Ltd

Adres: 2de grote Industrial Park, XinXiang stad, Henan, P.R. China

Postcode: 453000

Manager: Lisa Yan

E-mail:info@cljsh.com

Skype: cnhelicoil

WhatsApp: +86-15993028285

Tel: 86-373-5861688

Fax: 86-373-5735218

Schroefdraad reparatie systeem--Delisert

geen reparatiekit voor draadinbinddraad

Er is geen Tang Insert beschikbaar, ook wel bekend als geen draadinzetstuk voor installatiehandgrepen, voor blinde gaten. De goedkeuring van geen tanginzetstuk (zonder installatiehandvat) voor blinde gateninstallatie kan vele problemen vermijden.

  Product Details

Geen Tang invoegen,ook bekend als geen installatie behandelen draad invoegenis beschikbaar voor blind gat.

Aanneming vangeen tang invoegen(zonder installatie handvat) voor blind gat installatie veel problemen voorkomen kunt, is bijvoorbeeld met een vrij actieve draad invoegen, verschuldigd om vast te houden aan de schroef, het erg lastig om tenemende tang na installatie en afwerking afbreken van tang, kleine maten, met name die slechte invloed op de efficiëntie van de installatie en ons oefentleeftijdvan draad invoegen.

maar het hulpmiddel van de installatie vangeen tang invoegenis als hetzelfde als vrije lopende draad invoegen.

Één uiteinde van eengeen tang invoegeniszoalskegel, dat op twee of drie spoelen, en haar installatie tool staat is schroefdraad kern schacht die met kegel ultimo coördineren zalgeen tang invoegenschroef een insert in een blinde gat, die heel simpel is. Na de installatie, zal de kegel-einde zijn gelijk in de leidende delen van draad gat, die een betere manier kunnen te embedding kracht voor threading invoegen, ondertussen de installatie verbeteren zal niet van invloed op de VSleeftijdvande nuttige lengte van een bus.

no tang specification_副本.png


De geen tang-thread invoegen draad reparatie kit 


Changling is een beroemde thread reparatiekit fabriek met directe verkoop producten van de fabrikant en ISO-certificering, welkom bij de groothandel draad geen tang draad insert thread reparatie kit van ons.

Hot Tags: geen tang draad invoegen draad reparatie kit fabrikant, fabriek, groothandel, fabrikant directe verkoop, met ISO-certificering
Verwante producten

Huis | Informatie | Producten | Nieuws | Tentoonstelling | Neem contact op met ons | Feedback | Download | Mobiele telefoon | XML | Main Page

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling Metal Products Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.